Janne ja Nina Isotalo jatkavat Erja ja Aarno Rosalan työtä Satamakapteenin uusina yrittäjinä, ja toivottavat kaikki uudet ja vanhat asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi.

Janne on viimeiset 16 vuotta työskennellyt Jämsässä Himos-hiihtokeskuksen ravintolapäällikkönä, ja Nina vuoropäällikkönä. Sitä aikaisempi työkokemus on enimmäkseen Tampereen hotelli- ja ravintolamaailmasta, kuten Tillikan ravintolat, Hämeensilta, Rosendahl, Tampere-talo…

Jämsään muuton myötä perheen harrastukseksi tuli veneily, joka vei sydämet. Päijännettä on risteilty vanhalla merenkulkuoppilaitoksessa valmistetulla veneellä Jyväskylästä Heinolan kautta Lahteen monet kesät. Ei ole mitään hienompaa… kaikki paitsi purjehdus on turhaa, myös peltipurjein.

Korpilahden satama uudistuu ja kehittyy jatkossakin pienin askelin vanhaa hyvää vaarantamatta.

Tervetuloa Korpilahden satamaan.

Nina, Ida, Topias ja Janne Isotalo

PS. Nina on myös katsastaja…